top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Acer стартира продажбата на компютри с Windows 11 SE за образованието

Днес Acer обяви, че стартира продажбата на компютри с предварително инсталирана операционна система Windows 11 SE, като инициативата на компанията започва с моделите TravelMate B3 и TravelMate Spin B3. Мобилните, 11,6-инчови лаптопи, са създадени специално за ученици и могат да се похвалят със сертификация за военен клас здравина и 10-часова издръжливост на батериятa и вече се предлагат с предварително инсталирани операционни системи Windows 11 SE и Windows 11 Pro за образованието. Наред с това, конструкцията на устройствата е изработена с над 14% рециклирана (PCR) пластмаса.

 
Acer
 

Acer работи в тясно сътрудничество с Microsoft, за да предоставя устройства за пилотни програми, разпространяващи Windows 11 SE до училища из целия свят. Компанията е сред първите, които ще предлагат устройства с новата операционна система.

TravelMate B3 и TravelMate Spin B3 на Acer

Оборудваните с най-новите процесори на Intel® (Pentium® Silver и Celeron®) лаптопи TravelMate B3 и TravelMate Spin B3 са надеждни устройства, създадени за нуждите на учениците от 1-и до 12-и клас. Лаптопите са сертифицирани по стандарта MIL-STD 810H и конструкцията им разполага с ударопоглъщащи предпазители, позволяващи да устоят на сила на натиск до 60 kg и падане от височина до 1,22 m. Уникален дизайн за оттичане спомага за защита на вътрешните компоненти от умерено намокряне. Механично застопорените бутони предоставят двойно предимство: цялата клавиатура може лесно да се смени от администратори, но отделните бутони са добре подсигурени, за да не се разместват от палави пръсти.


Наред със здравината на конструкцията, редица внимателно обмислени функции обезпечават мястото на лаптопа в класната стая. Технологията Wi-Fi 6 (Gig+) на Intel® с 2x2 MU-MIMO осигурява свързаност в среда на работа с множество потребители, а опционната технология 4G LTE предоставя свързаност дори когато учениците се намират далеч от маршрутизатор. Уебкамерата е полезна при отдалечено учене от дома, а 10-часовата издръжливост на батерията означава, че учениците могат да работят спокойно с устройството през целия учебен ден. За учителите ще е от полза индикаторът за ниво на заряд на батерията върху капака на устройството, тъй като позволява с един поглед да научат дали е необходимо то да се зарежда.

TravelMate Spin B3 на Acer разполага с антимикробен дизайн — включва не само сензорен екран с технология Antimicrobial Corning® Gorilla® Glass, но и антимикробно покритие от сребърни йони върху много често докосваните повърхности (включително клавиатурата, тъчпада и зоните за поставяне на дланите), за да ги защитава. Потребителите биха могли да закупят и опционна цифрова писалка с технология AES (Active Electrostatic) на Wacom и задна, 5-мегапикселова камера с висок динамичен диапазон, позволяваща на училищата да персонализират лаптопите си в съответствие с конкретните нужди на учениците.Windows 11 SE

Новата версия на операционната система Windows, осигуряваща приобщаващо и достъпно образование – Windows 11 SE – предлага високата производителност и

надеждност на Windows 11, наред с опростен дизайн и модерни инструменти за управление, оптимизирани за бюджетни устройства в обучителна среда. Наред с интуитивния интерфейс и подбраните образователни приложения, Windows 11 SE се инсталира предварително в достъпни устройства с програми за сигурност за децата и дистанционно управление. Благодарение на лесния за работа интерфейс и по-малкото разсейващи приложения, Windows 11 SE помага на учениците да се съсредоточат върху обучението си, без да отделят твърде голямо внимание върху инструкции как да работят с устройствата.


Лаптопите TravelMate B3 и TravelMate Spin B3 се предлагат и с операционна система Windows 11 Pro.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Opmerkingen


bottom of page