top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Activision обяви нова система за борба с хакери

Една от най-популярните батъл роял игри в момента, Warzone, се сблъсква с хакери всеки ден! Геймърите от месеци, ако не и от година, настояват да се разреши този проблем. За щастие, Activision най-накрая послуша играчите си.


Warzone New Anti Cheat System

На 13-ти октомври компанията представи анти-чийт системата Ricochet. Activision описва новия метод като "многостранен подход за борба с хакерите, включващ нови инструменти от страна на сървъра, които следят анализите за идентифициране на измама, подобрени процеси на разследване за премахване на измамници, актуализации за укрепване на сигурността на акаунта и др.


Играчите да очакват Ricoshet системата да бъде въведена, когато Call of Duty: Vanguard се появи на пазара на 5-ти ноември. Освен новата анти-чийт система, Warzone ще получи и нова карта, която ще бъде вкарана в играта по-късно през годината.


С новата карта ще бъде представен и нов драйвер, който допълнително ще помага в идентифицирането на хакерите, обаче това носи и своите проблеми. Много геймъри няма да останат доволни от този драйвер, защото той ще изисква високо ниво на достъп до вашия компютър, като например драйвера на графичната ви карта.


Activision уверяват, че този драйвер е САМО за Call of Duty и ще се включва единствено, когато стартирате Warzone. След като приключите да играете, спира да работи и софтуера.
Научи повече за нашия Арр ➜ ТУК

139 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page