top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Activision отрече да се разработва Modern Warfare 3 Remastered

Компанията опроверга слуховете, че се разработва подобрена версия на хитовия shooter от 2011г. На Activision се наложи да каже каква е истината, след като през последните месеци активно се въртят слухове за Modern Warfare 3 Remastered.


Activision Denies Modern Warfare 3 Remastered

"Римастър версия на Modern Warfare 3, сингълплеър или мултиплеър, не съществува. Всички доклади по тази тема са недостоверни." - сподели говорител на Activision пред сайта GameSpot.


Доста геймъри спекулираха, че Activision ще пусне на пазара Modern Warfare 3 Remastered, особено след като през 2020-та излезе римастър на кампанията на Modern Warfare 2, a преди това се случи и с Call of Duty 4: Modern Warfare, но тогава феновете на поредицата получиха освен сингълплеър, така и мултиплеър. Първоначално римастъра на първата Modern Warfare се предлагаше като бонус към специалните издания на Infinite Warfare, но по-късно, поради огромното недоволство от геймърите, Activision пуснаха Modern Warfare Remastered като самостоятелно заглавие.


Сега чакаме Activision да покажат и новата Call of Duty, която се разработва от Sledgehammer Games и се очаква да излезе през есента.

42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page