top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Activision потвърди! Ще има нова Call of Duty и през 2021г.

Покрай пандемията от COVID-19 е изключително трудно да се създаде ААА заглавие и поради тази причина много от заглавията, които очакваме с нетърпение, претърпяват отлагания. Имаше вероятност това да се случи с FPS титана Call of Duty.


Call Of Duty 2021

През последните седмици имаше множество слухове отностно дали ще видим нова Call of Duty и каква ли може да е. Един от слуховете е, че ще получим римастър на мултиплеъра на Modern Warfare 2. Лийкове в интернет пък сочиха, че Activision обмислят вариант да пропуснат тази година да пуснат на пазара нова игра, след като разработването на проекта на Sledgehammer Games е било пълна трагедия.


Activision реши най-накрая да сложи край на всички слухове и потвърди, че през 2021г. все пак ще получим нова Call of Duty. Няма много детайли, както и дата на излизане, но се очаква да се появи през есента. Новата част от поредица продължава да се разработва от Sledgehammer Games, които последно направиха WWII, а от тогава са действали като support студио за Modern Warfare (2019), както и Cold War. Множество лийкове споделят, че проекта на студиото се казва Call of Duty WWII: Vanguard и за момента Activision не отричат заглавието.


Както споделихме, няма много детайли относто предстоящото CoD заглавие, но се знае, че ще има нова интеграция с Warzone. Стискаме палци този път да се получи, защото много фенове на поредицата смятат, че интеграцията с Cold War е голяма грешка и само развали battle royale заглавието.97 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page