top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Activision разработва нова Call of Duty мобилна игра

Тази новина не трябва да ни изненадва, при положение, че името Call of Duty е изключително популярно и всяка година носи стотици милиона долара. Activision вече има една мобилна игра с това име и се превърна в доста голям успех. Така че логично е компанията да иска още и още.


NEW COD MOBILE GAME

В сайта на Activision се появи огромен списък с отворени позиции, за които можете да кандидатствате и всички тях сочат, че компанията се подготвя да разработва нова мобилна FPS игра. Защо? Защото новия проект е на ново вътрешно студио, чийто име е Activision Mobile. То ще има задачата да разработва най-добрите ААА мобилни заглавия на пазара. Смела задача!


Едни от позициите, за които Activision Mobile търси да назначи нови хора са engine programmer, graphics engineer, UI engineer и product manager. Надали в близките години ще излезе тази нова мобилна Call of Duty игра, при положение, че сегашната печели солидни парички на Activision. Въпреки че не е толкова популярна, колкото главните игри от поредицата, Call of Duty Mobile е сваляна над 500 милиона пъти от излизането й през октомври 2019г. насам. Все пак това е мобилно заглавие и няма как да няма микротранзакции. Те са донесли на Activision приходи от над 1 милиард долара.

78 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page