top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Activision планира DLC за Modern Warfare 2 през 2023 г. на мястото на нова игра!

Вместо да пуска ново заглавие на Call of Duty през 2023 г., Activision планира вместо това да пусне първокласно DLC, включващо ново „съдържание на кампанията“ за Modern Warfare 2.

 
Modern Warfare 2
 

Съобщението за ново платено DLC за кампанията на Modern Warfare 2 първоначално беше споделено от TheGhostofHope, който твърди, че ще пристигне през втората година на играта (т.е. 2023 г.) и ще бъде в комплект с 20-годишния „пакет с карти с най-големите хитове“, съдържащ класически карти от оригиналната Modern Warfare 2 от 2009 г., както и карти от цялата поредица.


След твърденията за DLC на кампанията TheGhostofHope, Джейсън Шрайер от Bloomberg се намеси, за да потвърди новината. „Следващата година ще продава нови неща за MW2“, написа той в tweet, „разширение или нещо подобно“. Въпреки че Шрайер призна, че не е "сигурен как точно ще изглежда", той твърди, че ще има "и неща за кампанията".


Разширението ще пристигне на мястото на ново заглавие в основната серия за Call of Duty през 2023 г., според доклад от Шрайер през февруари, в който се твърди, че следващата година ще бъде първият път от малко под две десетилетия, когато основната поредицата пропуска годишно издание.

Докато изявление на Activision, публикувано в отговор на февруарската история, не успя да отрече твърденията на Шрайер, последващият отчет за печалбите на издателя за второто тримесечие на 2022 г. разкри, че планира „ново премиум съдържание“ за „екосистемата на Call of Duty“ през 2023 г.


Каквито и да са плановете на Activision за 2023 г., малко вероятно е компанията да е готова да сподели повече преди излизането на Call of Duty Modern Warfare 2 на 28 октомври.


Пристигането на Modern Warfare 2 бележи началото на натоварен период за поредицата Call of Duty. Продължението на Battle Royale режима, Warzone 2.0, трябва да стартира на 16 ноември, а Call of Duty Warzone: Mobile пристига за iOS и Android по някое време следващата година.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

67 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page