top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Отново отложиха Dead Island 2

Dead Island 2 се разработва дълго време, като продължението изчезва от радара за няколко години, само за да се появи отново. Наскоро премиерната дата беше през 2023 г. Сега играта отново е отложена за 28 април 2023 г.

 
 

Играта със зомбита беше обявена за първи път през 2014 г. с дата на издаване през 2015 г., но имаше многократни отлагания. След това името на играта затихна в продължение на години, само с достатъчно новини, за да увери феновете, че все още се разработва.

Dead Island 2 се появи отново по-рано тази година, като излезе нов трейлър и обяви премиерната дата - 3 февруари 2023 г., но сега отново е отложена - 28 април, според съобщение, публикувано в акаунта на играта в Twitter. Студиото обяснява, че се нуждае от повече време, за да изчисти бъговете.


Иронията на забавянето на Dead Island 2 не ни е пропусната и ние сме също толкова разочаровани, колкото и вие. Отложена е само за 12 кратки седмици, а разработката е на финалната си права. Ще отделим нужното време, за да сме сигурни, че можем да стартираме игра, с която да сме горди.

, се казва в съобщението.

Публикацията също така обяви нова демонстрация на Dead Island 2, която ще представи нов трейлър и геймплей на 6 декември, за да привлече феновете, които сега ще чакат повече. И все пак, вече изчакахме седем години за тази игра - можем да се справим с още 12 седмици.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

40 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page