top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Ремастъра на Alan Wake излезе за Nintendo Switch!

Ремастерът на Alan Wake е наличен от днес на Nintendo Switch. За ограничен период от време е с отстъпка от 20%, преди да се върне обратно на обичайната си цена. По-рано беше обявено, че играта ще излезе за Nintendo Switch, но без конкретна премиерна дата.

 
Alan Wake Remastered Nintendo Switch
 

Екшън-приключенският трилър от 2010 г. от Developer Remedy и Epic Games проследява героя, докато търси изчезналата си съпруга. В крайна сметка той се озовава в мистериозния тихоокеански северозападен град Брайт Фолс, където започва да преживява събития от роман, който не може да си спомни да е написал. Играта е структурирана в епизоди, подобно на телевизионен сериал. През същата година излязоха и две DLC-та на историята — The Signal и The Writer. Те продължават историята на Алън след събитията от играта.

Миналия октомври ремастерираната версия на Alan Wake излезе за Windows, PlayStation 4, Playstation 5 и Xbox One и Xbox Series X|S. Ремастера включва и двете разширения на историята.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page