top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Alan Wake Remastered се очаква да се появи на пазара на 5-ти октомври

Тайвански онлайн магазин качи в своя сайт интересно заглавие - култовата игра на Remedy, Alan Wake. Важното в случая, че магазина посочва, че това ще е подобрена версия на играта.


Alan Wake Remastered Releases October

Alan Wake Remastered се очаква да излезе на 5-октомври и ще бъде за PS4, PS5 и Xbox. Поне това споделя Twitter потребителя Wario64, като най-вероятно, щом пише само "Xbox", собствениците на конзолата на Microsoft ще получат версия, която е хем за Xbox One, хем за Xbox Series X/S. За собствениците на PlayStation най-вероятно по отделно ще се продават версии за PS4 и PS5, но има вероятност да се предлага и next-gen ъпгрейд.

Анализаторът Даниел Ахмад потвърди тази информация и допълни, че официален анонс се очаква да се случи тази седмица. Възможно е дори новината за Alan Wake Remastered да бъде обявена на PlayStation Showcase, който ще се състои на 9-ти септември.


Няма информация какво може да включва Alan Wake Remastered, но оригиналната игра получи две DLC-та, както и спин-офф-а American Nightmare. Така че има голяма вероятност да получим всичкото съдържание, което е получил Alan Wake.

65 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Kommentare


bottom of page