top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

След 5 годишно отсъствие, Alice: Madness Returns се завърна в Steam!

Култовата платформинг класика се завърна в платформата Steam след около пет години след първоначалното си премахване. Alice: Madness Returns, второто заглавие от поредицата Alice на American McGee, беше изтеглена от платформата Steam от издателя Electronic Arts през 2016 г., но беше върнато тихомълком на PC платформата през миналия уикенд.

 
Alice: Madness Returns
 

Разработено от инди екипа Spicy Horse и първоначално пусната през 2011 г., Alice: Madness Returns вижда как нашата готическа героиня се блъска в заешката дупка отново, със заклинания и ръждясал нож за дърворезба (или „Vorpal Blade“) в ръка. Продължението на силно подиграваното издание на American McGee, Madness Returns от 2000 г. включваше неистова битка и абстрактно решаване на пъзели, всичко това по един странен и антиутопичен поглед върху романа "Алиса в Страната на чудесата" на Lewis Carroll.


Стартирайки на PS3, PC и Xbox 360, PC изданието внезапно беше премахнато от платформата Steam поради проблеми с проверката, въпреки че все още беше достъпно чрез собственият магазин на EA, Origin. Оттогава е известно, че отчаяните фенове дават големи пари за Steam ключове, за да добавят заглавието към своите библиотеки. Но изглежда, че този пазар вече няма да е необходим, тъй като Alice: Madness Returns вече е лесно достъпна за закупуване в Steam отново на цена малко под $20.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

50 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page