top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Amazon желаят да създадат Mass Effect сериал

Според доклад на Deadline, Amazon Studios са близко до сключване на сделка за създаване на телевизионна адаптация на популярната RPG поредица на BioWare.


Amazon Wants To Make Mass Effect TV Series

Няма повече детайли в доклада, така че изглежда, че, ако се осъществи такъв проект, то ще отнеме няколко години. Но не бихме се изненадали да се случи, имайки предвид, че Amazon разглеждат да инвестират във филми и сериали, базирани по видео игри. Компанията все пак продуцира телевизионна адаптация на Fallout, като част от екипа зад проекта са Джонатан Нолан и Лиза Джой, които преди са работили заедно по хитовия сериал на HBO Westworld.


Мак Уолтърс от BioWare сподели в интервю през юни тази година, че според него Mass Effect е по-подходящ за телевизионен формат, отколкото филмов.


"Ако ще разказвате история, която е толкова изчерпателна като Mass Effect, телевизията е начинът да го направите. Има естествен начин, по който тя се вписва добре с епизодично съдържание", обясни той.


Относно бъдещето на Mass Effect игрите - BioWare в момента работят по нова част от поредицата, като наскоро публикуваха тийзър, загатвайки завръщането на Geth. Не е ясно кога ще я получим, но нека не бързат. Студиото има нужда от победа след разочарованието Anthem. Също и EA даде пълната свобода на BioWare да се фокусират върху сингълплейър изживявания в предстоящите им проекти, включително новите Mass Effect и Dragon Age.
34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page