top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Amazon отмени разработването на новата LOTR игра

Нов доклад на Bloomberg ни информира, че тех гиганта е спрял разработването по заглавието, което беше обявено през 2019г. По този начин Lord of The Ring MMO-то става част от големия списък провалени проекти за видео игри на Amazon.


Amazon LOTR MMO Cancelled

В повечето случаи, такъв тип драстични решения се взимат след като не могат да се стигне до консенсус по разработването на дадена игра. Но в случая с LOTR MMO-то, проблем е договор. Bloomberg ни уведомява, че през декември Leyou Technologies, които помагат на Amazon в направата на играта, бяха купени от Tencent. Двете гигантски компании не можаха да се разберат как да продължи разработването на проекта и така се стигна до решението да го спрат изцяло. Доста тъжно, защото новото LOTR MMO щеше да е безплатно и щеше да е за компютър и конзоли.


Засега, Amazon Games имат доста заглавия, които не стигат до пазара. Една от последните им видео игри, Crucible, се появи на бял свят, но бързо бе спряна след множество критики. Още два необявени проекта също няма да ги видим, а другото MMO на Amazon Games, New World, бе отлагано многократно, но се очаква най-накрая да се появи на пазара през август... стига и него да не го отменят.
108 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

תגובות


bottom of page