top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Amazon работи върху сериал за Tomb Raider

След дълга пауза Lara Croft е на път да се завърне. THR съобщава, че в Amazon се разработва сериал за видеоигрите, като Phoebe Waller-Bridge е поела задачата да напише сценария.

 
Tomb Raider
 

THR също съобщи, че Amazon има планове да направи нов филм за Tomb Raider и поне още една видео игра, надявайки се да създаде взаимосвързана вселена, подобна на MCU.

Не се знае много за новите проекти, включително кой ще изиграе ролята на Лара Крофт, която преди това е изиграна от Angelina Jolie и Alicia Vikander.


Waller-Bridge стана известна благодарение на Fleabag, всепризнат ситком на BBC. Успехът на Fleabag спечели на Waller-Bridger цялостна сделка в Amazon Studios, която включва и друга мистериозна поредица, която може все още да е в графика.


Не е имало нова игра Tomb Raider от Shadow of the Tomb Raider през 2018 г. В допълнение към новото DLC за Power Wash Simulator, което позволи на играчите да почистят нейното очевидно мръсно имение, Amazon наскоро сключи сделка с Crystal Dynamics за създаване на нова игра от поредицата.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

9 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page