top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

AMD Radeon Super Resolution вече е налична чрез актуализация на драйверите

Първоначално обявенo по време на събитието Product Premiere през януари, AMD Radeon Super Resolution (RSR) вече е достъпна за използване заедно с други нови функции, съдържащи се в ребрандираният софтуер на AMD - Software Adrenalin Edition. Можете да изтеглите най-новата версия на пакета с драйвери ТУК.

 
AMD Radeon Super Resolution
 

AMD Radeon Super Resolution по същество взема фирмения FidelityFX Super Resolution (FSR) ускорител и го инжектира направо в драйвера на вашата графична карта. Това би трябвало да направи по-лесно от всякога увеличаването на кадрите в игрите, които не поддържат никаква технология за повишаване на мащаба, а AMD твърди, че може да увеличи честотата на кадрите ви до „3x“ спрямо естественото изобразяване.


Това обаче идва с някои компромиси. За разлика от FSR, AMD Radeon Super Resolution се прилага за цялата рамка, което може да повлияе негативно на яснотата на някои HUD елементи. Освен това, функцията е съвместима само с графични карти от серия RX 5000 и по-нови и няма начин да се внедри на графични процесори Nvidia GeForce или Intel Arc, тъй като не са част от софтуера на AMD Software Adrenalin Edition.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page