top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

AMD Ryzen Threadripper 5000 Pro ще излезе Март 2022

След пускането на своите Ryzen процесори, AMD продължава да грабва част от пазарния дял на Intel. Въпреки това, компанията все още не е взела решение дали да пусне чип Ryzen Threadripper на най-новата си микроархитектура Zen 3, като предишни доклади сочат, че те ще се появят някъде следващата година. Оттогава се появи нова информация, която помогна да се уточни датата на пускане.

 
AMD Ryzen Threadripper 5000 Pro
 

Според източникът Videocardz, можем да очакваме пет нови процесора Ryzen 5000 Threadripper Pro на 8 март 2022 г. Тези процесори ще наследят текущата гама Ryzen 3000 Threadripper Pro, базирана на Zen 2, но в момента не е ясно дали AMD планира да пусне стандартен Ryzen 5000 Threadripper.


Като се има предвид след какво забавяне ще бъдат пуснати тези процесори на пазара, възможно е AMD да са избрали да директно да преминат към Pro моделите. Това изглежда се потвърждава от разговорите, които Videocardz са провели с партньорите на борда. „Всички казват едно и също нещо, Threadripper Zen 3 закъсня изключително много“.


Докато чиповете Zen 3 Threadripper несъмнено ще предложат повишаване на производителността и други предимства в сравнение с техните Zen 2, по-скоро бихме препоръчали нещо от AMD Ryzen 5000 или продуктовия стек на Intel Alder Lake на всеки, който търси най-добрият процесор за игри.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
54 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page