top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Спират сървърите на America's Army, която бе финансираната от Пентагона!

America's Army, противоречивата мултиплейър игра, разработена от армията на САЩ, спира да съществува след 20 години. Последната му итерация, America's Army: Proving Grounds, ще излезе офлайн по-късно тази година и не са обявени други заглавия от поредицата. Играта ще продължи да функционира на частни сървъри, но онлайн ще бъде напълно недостъпна за тези на PlayStation.

 
America's Army
 

Сървърите на The America’s Army: Proving Grounds ще бъдат изключени на 5 май 2022 г. След тази дата играта няма да получава официална поддръжка. Армията ще прекрати всички услуги за PSN и ще бъдат достъпни само ограничените функции за един играч.


Официалната публикация в блога, обявяваща спирането на играта, завърши със:

Благодарим на всички, които играха AA:PG и благодарим на тези, които все още се наслаждават. Докато поддръжката и сървърите са все още активни, ние ви насърчаваме да се гмурнете в мачове с вашите бойни приятели и да продължите мисията.


Изглежда обаче малко вероятно поредицата да продължи. Когато версия 1.0 беше пусната по-малко от година след атаките от 11 септември, военните се радваха на значителна обществена подкрепа. Оттогава войната срещу тероризма се превърна в PR бедствие, вредно за имиджа на правителството, отколкото войната във Виетнам. Като такъв интересът към американската армия намаля и тя непрекъснато беше критикувана за този инструмент за набиране на персонал.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commenti


bottom of page