top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Плановете на Among Us за 2022г.

Хитовата инди игра Among Us обяви плановете си за 2022 г. Innersloth продължава да актуализира Among Us след големия си бум през 2020 г. и разработчиците се надяват да запазят своята база играчи с повече ново съдържание.

 
Among Us
 

Разработчикът Innersloth е подготвил график за новите си функции тази година: актуализации на списъка с приятели и промени в качеството на живот ще излязат скоро, докато в бъдеще ще има повече роли, космически кубове, режим на криеница и ново сътрудничество. Innersloth също намекнаха за още функции, които ще обявят на по-късна дата.


Among Us Roadmap

Among Us достигна връхната си популярност през втората половина на 2020 г., когато известни стриймъри на Twitch като Pokimane започнаха да играя. Начинът, по който се играе играта, я прави уникална, като разчита на личностите на собствените си играчи и на доверието на един в друг. Безплатна е за игра на мобилни устройства, което й позволи да достигне до огромна аудитория.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

81 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page