top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Започват снимките на сезон 2 на Andor

Създателят на Андор, Tony Gilroy, разкри не само, че снимките на втория и последен сезон на сериала на Disney+ ще започнат на 21 ноември, но и че ще ни отведе до Yavin.

 
Andor
 

Говорейки с Collider, Gilroy потвърди думите на актьора Luthen Rael Stellan Skarsgård, че сезон 2 на Andor ще започне снимки в по-късната част на 2022 г. Освен това той потвърди, че екипът ще се върне на работа в понеделник преди Деня на благодарността, 21 ноември, и че той ще лети до Лондон, за да бъде там за първите снимка от сезона и след това се връщат у дома, за да отпразнуват празника.


Gilroy също потвърди, че Ariel Kleiman, Janus Metz и Alonso Ruizpalacios ще бъдат част от режисьорския екип и че сезонът отново ще бъде да бъде разделен на блокове като първия. Kleiman ще получи по-голямата част от работата с шест епизода, а останалите шест ще бъдат разделени между Metz и Ruizpalacios.


Братът на Gilroy, Dan Gilroy и Beau Willimon ще се завърнат, за да направят сценария за Сезон 2 заедно с новодошлия Tom Bissell, който според Gilroy е „готин, интересен, многоспектърен и добър писател. Но също така и много, много, много голям фен на Междузвездни войни, което наистина искахме да сме сигурни, че имаме още един професионалист, защото тръгваме към Rogue One."


Също така ни дадоха малко подсказка за Сезон 2, тъй като Gilroy потвърди, че ще се отправим към много важно място в онази далечна, далечна галактика.


... и отиваме в Yavin, а след това отиваме на места, където в крайна сметка наистина трябва да се върнем.

Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page