top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха Amnesia: The Bunker

Frictional Games смята, че има начин да разклати формулата на Amnesia - изхвърлете по-голямата част от предвидимостта.

 
Amnesia: The Bunker
 

Студиото представи Amnesia: The Bunker, заглавие на ужасите за оцеляване, чието действие се развива по време на Първата световна война. Вие играете френски войник, който има малко повече от просто револвер и фенерче, за да се защити срещу мистериозно същество, което го преследва. Няма "почти никакви" скриптирани събития и има множество начини за преодоляване на препятствията в играта.

Новата версия също обещава нови форми на взаимодействие, с елементи на sandbox, въпреки наличието на история. Можете също така да очаквате подобрени светлинни ефекти и "внимателно" изработен звук.


Amnesia: The Bunker излиза на PlayStation, Xbox и PC по някое време през 2023 г. Твърде рано е да се каже дали форматът на отворения свят ще помогне или просто ще представи проблемите, които понякога се прокрадват в тези игри – няма да е много страшно, ако се скитате безцелно. Ако не друго, подходът трябва да подобри възможността за преиграване в сравнение с други проекти. Можете да се върнете, знаейки, че страховете няма да изникват винаги на едни и същи места.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page