top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разкриха Kingdom Hearts 4!

Kingdom Hearts 4 беше официално разкритa като част от събитието по случай 20-тата годишнина на поредицата, както и чисто нова мобилна игра.

 
Kingdom Hearts 4
 

Square Enix официално разкри, че Kingdom Hearts 4 е в процес на разработка и главният герой изглежда различно от предишните игри. Беше пуснат седемминутен трейлър, който го показва заедно с нова мобилна игра.


Последно видяхме Sora, когато той беше в алтернативна версия на Шибуя в Токио, в крайна сметка се разкри, че е град, наречен Quadratum. В трейлъра на Kingdom Hearts 4 виждаме много реалистично изглеждащ Sora, който се събужда в апартамент в същия град, облечен в чисто ново облекло. Той е посрещнат от герой, наречен Strelitzia, който също загина в мобилната игра Union X.Тогава се появява гигант, като Sora се втурва, за да спаси деня, както обикновено, но сега с няколко нови техники. Заедно с надеждното си ключово острие, той използва движение, което изглежда като изстрел, идващ от веригата на меча, както и няколко други атаки. Има много бягане по стени и скачане през рушащи се строителни секции, толкова екшън, колкото бихте очаквали от играта Kingdom Hearts.


Трейлърът завършва с Доналд Дък и Гуфи, които изследват тъмна пещера, търсейки някого. След това се появява син пламък, като някой пита дуото на Дисни къде отиват. Трудно е да се каже, тъй като има само японски трейлър, но звучи като японския гласов актьор на Хадес от Херкулес, така че може да се окаже, че двойката го търсят, като се има предвид, че той е нещо като бог на смъртта.


Интересното е, че чисто ново мобилно заглавие, наречено Kingdom Hearts: Missing-Link, също е в процес на разработка. Тази игра ще се развива след събитията от предишната мобилна игра Union X, но за разлика от предишната 2D игра, тази ще бъде изцяло в 3D. Използва повторно светове от Kingdom Hearts 3 и ще имате персонализирани герои, като потенциално ще можете да играете и с други. По-късно тази година предстои и затворен бета тест.


Освен всичко това, беше разкрито, че финалът на Kingdom Hearts: Dark Road идва през август, след като първоначално се очакваше да бъде пуснат през зимата на 2021 г. Със сигурност днешните разкрития са истински празник за феновете на Kingdom Hearts.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page