top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Apex Legends вкарва 5 нови модове с предстоящия War Games евент

Respawn ще стартира нов евент за популярната си батъл роял игра. War Games ще стартира на 13-ти април и ще представи на феновете няколко нови режима на игра.


Apex Legends War Games

Специфичното на този евент е, че модовете в него могат да се играят само няколко дни, след което се сменят. Ще има и нови XP предизвикателства всеки ден. Единият от новите модове се казва "Second Chance", който ще дава на играчите по едно безплатно възраждане в мача. Друг режим на игра се казва "Ultra Zones", който ще добави няколко Hot Zones, където играчите ще могат да си възстановяват HP и брони. "Auto Banners" мода ще позволи на играчите автоматично да получават банер картите на своите умрели съотборници. В "Killing Time" режима, времето на всеки рунд се съкращава с всяка смърт на играч. А петият мод "Armor Regen" броните на състезателите ще се възстановяват сами на всеки осем секунди, а ако са пукнати - на шестнайсет.


Ето и кога ще можете да играете новите модове по време на War Games евента: Second Chance 13.04 - 15.04

Ultra Zones - 15.04 - 19.04

Auto Banners - 19.04 - 21.04

Killing Time - 21.04 - 23.04

Armor Regen - 23.04 - 27.04
Освен новите модове, играчите на Apex Legends могат да закупят скинове за Pathfinder, Wraith, Lifeline, Gibby, Mirage и Bloodhound. Друга новина свързана с батъл роял заглавието - от Respawn загатнаха, че в предстоящия девети сезон, феновете ще видят доста съдържание свързано с Titanfall.

45 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page