top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Apex Legends става на 2 години

Актуализирано: 8.02.2021 г.

Apex Legends, след няколко дни, празнува втората си годишнина. От 9-ти февруари до 23-ти февруари може да се насладите на limited-time евента "Anniversary Collection".


Докато той се състои, играчите ще стартират нормалните игри с Mozambique, White Shotgun Bolt, HCOG Classic Scope, White Evo Shield, White Helmet, White Backpack, White Knockdown Shield, две Syringes, два Shield Cells, както и един пълнител за помпа. Общо взето във всеки мач ще намирате само син, лилав и златен loot.


Специално за евента, Respawn са направили лимитирани вариации в червено и златно на 24 любими легендарни скина, които ще са с 50% намаление и могат да се вземат за 900 apex coin-a или 1200 crafting material-a. Ако вземете всички 24 нови скинове, то ще получите 150 Heirloom Shards и така ще можете да си вземете, който си искате heirloom.


Ако нямате необходимите ресурси, не ви се дават или нищо не ви харесва - не се безпокойте, защото студиото е помислило и за това. Докато трае събитието, чрез игра и изпълнението на няколко задачи, ще можете да получите 10 нормални кутии, 2 евент кутии, стат тракове за Бангалор, чармове и др.

35 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page