top of page

Apex Legends за PS5 е забелязанa в база данните на PSN

След години на разработка, Apex Legends може най-накрая да излезе за PS5 и Xbox Series X.


Обновената версия на Apex Legends може да пристигне скоро. В уебсайтът за проследяване на пачове PlayStation Game Size е забелязана PS5 версия на популярния battle royale, в базата данни на PSN.

Имайки предвид тези 80GB без актуализации, това ще даде на играта забележимо надграждане в сравнение с текущата ѝ версия. Собствениците на PlayStation и Xbox все още играят обратно съвместими версии на играта на PS5 и Xbox Series X|S. Най-големият ъпгрейд от ново поколение на PS5 е повишаване на производителността, което вдига разделителната способност до 1440p.

 
Apex Legends
 

Още през 2020 г. EA казаха на феновете, че се работи по още подобрения за играта, които са планирани за 2021 г. За жалост те бяха забавени.


През февруари 2021 г., директорът на Respawn Vancouver Steven Ferreira казва, че един от аспектите на играта, върху които работят е честотата на кадрите да бъде 120 fps. Бившият директор по комуникациите на Respawn Ryan Rigney уверява феновете още през август 2021 г., че развитието е все още в процес.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

100 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page