top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Apple няма да върне Fortnite в App Store "поне пет години"

Шефът на Epic Games, Тим Суини, разкри съобщение от Apple, в което гласи, че компанията отказва да възстанови техния разработчески акаунт. По този начин няма как Fortnite да се завърне в App Store-a.


Apple Bans Fortnite For Five Years

Освен отказа, Apple допълва в съобщението, че компанията няма да разглежда никакви желания от Epic Games и техния разработчески акаунт, докато официално не приключи делото не приключи и съдебното решение не стане официално и не може да се оспори. Според Тим това може да отнеме пет години, ако не и повече.


Въпреки че съдът произнесе, че Apple трябва да позволи алтернативни външни системи на плащане в техния магазин, Epic беше провъзгласен за виновен в доста други отношения по делото, включително, че създателят на Fortnite е нарушил договора си със създателя на Iphone и им беше наредено да заплатят 6 милиона долара.


Epic Games ще обжалва всяко едно решение, което компанията е загубила, но съдът отбеляза, че решението на Apple да премахне разработческия акаунт на Epic е оправдано. Така че дали наистина няма да видим Fortnite в App Store-a поне пет години или може би ще бъде по-скоро? Само времето ще покаже

252 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page