top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Apple обявяви нов Mac mini и MacBook Pro с чипове M2 Pro и M2 Max

Във вторник Apple обяви нови Mac-ове, които могат да бъдат закупени с чиповете M2 Pro или M2 Max, най-мощните процесори на Apple за MacBooks и Mac mini до момента.

 
MacBook Pro
 

Компанията представи актуализациите на своите 14-инчови и 16-инчови лаптопи MacBook Pro, като и двата вече могат да бъдат конфигурирани с най-новите процесори. Apple също обяви обновление на своя Mac mini компютър с поддръжка на чиповете M2 или M2 Pro. Apple вече не продава Intel версия на Mac mini, което означава, че Mac Pro е последният компютър, който може да бъде конфигуриран с процесор Intel.


Обявленията идват, след като главният финансов директор на Apple, Luca Maestri, предупреди през октомври, че продажбите на Mac ще намалеят през декемврийското тримесечие на годишна база. Това може да се дължи отчасти на факта, че Apple не е подготвила тези компютри навреме за сезона на празничното пазаруване.


Актуализираните Mac-ове стартират в несигурна икономическа среда за потребителя, тъй като клиентите може да почувстват инфлацията или да харчат по-предпазливо срещу страхове от потенциална рецесия.


Apple е готова да отчете печалби по-късно този месец. През януари 2022 г. отчете приходи от Mac за тримесечие от 10,85 милиарда долара, което е с 25% повече на годишна база.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Opmerkingen


bottom of page