top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Playstation Now: Показаха безплатните игри за Aприл

PlayStation Now ще добави Journey to the Savage Planet, Outer Wilds, Werewolf: The Apocalypse – Earthblood и WRC 10 FIA World Rally Championship като част от своя състав за април, съобщи Sony Interactive Entertainment. Новите заглавия ще бъдат достъпни на 5 април.

 
Playstation Now April 2022
 

Ето преглед на всяка игра чрез Sony Interactive Entertainment:


Journey to the Savage Planet (505 Games)


Journey to the Savage Planet

Разгледайте (и опитайте да оцелеете) очарователен и забавно хаотичен извънземен свят самостоятелно или с приятел онлайн в това научно-фантастично приключение. Като най-новият служител на Kindred Aerospace – четвъртата най-добра компания за изследване на междузвездното пространство – Вашата работа е да определите дали планетата ARY-26 е подходяща за хората. Може да ви липсва оборудване и опит, но успех!

 

Outer Wilds (Annapurna Interactive)


Outer Wilds

Outer Wilds е мистерия с отворен свят за слънчевата система, хваната в безкраен времеви цикъл. Играйте като най-новият служител на Outer Wilds Ventures, зараждаща се космическа програма, която търси отговори в тази странна, постоянно развиваща се слънчева система. Планетите на Outer Wilds са пълни със скрити места, които се променят с течение на времето. Посетете подземен град, преди да е погълнат от пясъка, или изследвайте повърхността на планета, докато се руши под краката ви. Всяка тайна се пази от опасни среди и природни катастрофи. Може ли безкрайният времеви цикъл да бъде спрян? Отговорите ви очакват в най-опасните области на космоса.

 

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (Nacon)


Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (Nacon)

Прекосете северозападната част на Тихия океан като човек, вълк или звяр в тази екшън ролева игра, базирана на настолната ролева игра със същото име. Всяка форма има своите предимства: вълкът може да се промъкне неоткрит, като човек може да взаимодейства с други хора, а върколакът може да отприщи яростта си, за да разкъса враговете си. Използвайте ги всички, за да успеете в мисията си като еко-войн, за да защитите земята си.

 

WRC 10 FIA World Rally Championship (Nacon)


WRC 10 FIA World Rally Championship

Справете се с режима на кариера или се състезавайте с най-добрите в общността в тази симулация за офроуд състезания. Стигнете до подиума за сезон 2021 и за да отпразнувате 50-ата годишнина от състезанието, изживейте отново 19 събития, които са оформили историята на шампионата в ретроспективен режим, както и възможността да карате шест исторически ралита като Акропол и Рали Санремо в някои от емблематичните производители на автомобили на шампионата като Alpine, Audi, Subaru, Ford и Toyota.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


193 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page