top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Playstation Now: Показаха безплатните игри за Aприл

PlayStation Now ще добави Journey to the Savage Planet, Outer Wilds, Werewolf: The Apocalypse – Earthblood и WRC 10 FIA World Rally Championship като част от своя състав за април, съобщи Sony Interactive Entertainment. Новите заглавия ще бъдат достъпни на 5 април.

 
Playstation Now April 2022
 

Ето преглед на всяка игра чрез Sony Interactive Entertainment:


Journey to the Savage Planet (505 Games)


Journey to the Savage Planet

Разгледайте (и опитайте да оцелеете) очарователен и забавно хаотичен извънземен свят самостоятелно или с приятел онлайн в това научно-фантастично приключение. Като най-новият служител на Kindred Aerospace – четвъртата най-добра компания за изследване на междузвездното пространство – Вашата работа е да определите дали планетата ARY-26 е подходяща за хората. Може да ви липсва оборудване и опит, но успех!

 

Outer Wilds (Annapurna Interactive)


Outer Wilds

Outer Wilds е мистерия с отворен свят за слънчевата система, хваната в безкраен времеви цикъл. Играйте като най-новият служител на Outer Wilds Ventures, зараждаща се космическа програма, която търси отговори в тази странна, постоянно развиваща се слънчева система. Планетите на Outer Wilds са пълни със скрити места, които се променят с течение на времето. Посетете подземен град, преди да е погълнат от пясъка, или изследвайте повърхността на планета, докато се руши под краката ви. Всяка тайна се пази от опасни среди и природни катастрофи. Може ли безкрайният времеви цикъл да бъде спрян? Отговорите ви очакват в най-опасните области на космоса.

 

Werewolf: The Apocalypse – Earthblood (Nacon)

Прекосете северозападната част на Тихия океан като човек, вълк или звяр в тази екшън ролева игра, базирана на настолната ролева игра със същото име. Всяка форма има своите предимства: вълкът може да се промъкне неоткрит, като човек може да взаимодейства с други хора, а върколакът може да отприщи яростта си, за да разкъса враговете си. Използвайте ги всички, за да успеете в мисията си като еко-войн, за да защитите земята си.

 

WRC 10 FIA World Rally Championship

Справете се с режима на кариера или се състезавайте с най-добрите в общността в тази симулация за офроуд състезания. Стигнете до подиума за сезон 2021 и за да отпразнувате 50-ата годишнина от състезанието, изживейте отново 19 събития, които са оформили историята на шампионата в ретроспективен режим, както и възможността да карате шест исторически ралита като Акропол и Рали Санремо в някои от емблематичните производители на автомобили на шампионата като Alpine, Audi, Subaru, Ford и Toyota.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download193 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page