top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Обявиха ARK: Ultimate Survivor Edition за Nintendo Switch

Studio Wildcard казва, че изданието Ultimate Survivor Edition идва със стотици часове съдържание, включително ARK: Survival Evolved и всичките му масивни пакети: Scorched Earth, Aberration, Extinction и Genesis Parts 1 & 2.

 
ARK: Ultimate Survivor Edition
 

Освен това през септември всеки, който вече притежава базовата игра ARK: Survival Evolved на Nintendo Switch, ще получи това цялостно обновяване на функционалност, графика и оптимизация. Studio Wildcard сключи договор с талантлив разработчик oт трета страна, който пренаписва целия код на ARK за Switch, от самото начало, разработвайки го на най-новата версия на Unreal Engine 4. Всички съществуващи данни за напредъка на Switch и данните за запис ще бъдат запазени.


Преработването на геймплея за ARK за Switch беше в нашите планове от известно време и ние сме щастливи, че намерихме талантлив екип, който може да ни помогне да реализираме тази визия. Добавянето на чисто нов режим, който позволява на по-младите играчи да взаимодействат с уникалните първични същества в рамките на ARK, осигурява дълбочина на преживяването, на което се надяваме, че семействата ще се насладят.

, каза Jesse Rapczak, съосновател и съ-креативният директор


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page