top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Arkane: Redfall е по-близо до Far Cry, а не Left 4 Dead

Сравненията между Redfall и Left 4 Dead са разбираеми, но Arkane споделя, че играта всъщност е по-близко до Far Cry.

 
Redfall
 

Шансовете са, че ако видите игра, която показва co-op от четирима игричи, вероятно ще си помислите „о, хей, като Left 4 Dead“. Това направиха много от нас с Redfall, но в скорошно интервю с GamesRadar, творческият директор на Arkane Ricardo Bare се потопи дълбоко в някои подробности за играта, включително всички тези сравнения с класическото заглавие на Valve.


Напълно разбираемо е някой да стигне до това заключение. Има четири персонажа, които можете да играете, можете да цъкате заедно и се изправяте срещу немъртвите. Но от гледна точка на начина, по който играете и изживявато Redfall, изобщо не прилича на тези игри. Redfall е по-скоро е нещо като Far Cry.

, каза Bare за сравненията на Refall с Left 4 Dead.

Bare обясни, че „вие сте в огромен отворен свят“, който има „база, където можете да говорите с NPC-та и да получавате странични куестове. Можете да отидете до масата с мисии и да си изберете няколко, водени от история. Или може да не ви пука за нищо от това и просто да тръгнете навън. Изберете посока, започнете да мъкнете задните си части и се натъкнете на нещата от живия свят, които се случват." Очевидно това се различава в голяма степен от предишните игри на Arkane като Dishonored и Deathloop, които предлагаха известна свобода, въпреки че все още бяха предимно линейни игри.


Както GamesRadar отбелязва в интервюто си, притеснение, което идва от сравняването на Redfall с Far Cry е, че една от големите критики към заглавията на Ubisoft е колко големи могат да бъдат отворените светове. Bare коментира, че това не трябва да е проблем, тъй като цялата игра е на крак. Това означава, че няма превозни средства, в които да се състезавате, така че всичко е по-малко по мащаб.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page