top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Assassin's Creed Miragе може да излезе през Август 2023

Съобщава се, че Assassin's Creed Miragе ще излезе през август 2023 г., според нов доклад от Tom Henderson от Insider Gaming. Официалният трейлър на играта гласи, че тя ще бъде пусната някъде през 2023 г., но точно кога - не се знае със сигурност.

 
 

Докладът на Henderson също така твърди, че вътрешен източник, който е близък до проекта, е споделил, че Mirage е била многократно отлагана. Въпреки факта, че слуховете вече предполагат предполагаема дата през август 2023 г., то тя може да подлежи на промяна.

Assassin's Creed Mirage беше обявеа по-рано тази година на Ubisoft Forward, което показа първия официален поглед към играта с нов кинематографичен трейлър. Преди събитието бяха изтекли промоционални изображения, разкриващи заглавието, главния герой и мястото за следващата част от аплодирания от критиката франчайз.


Mirage, което според съобщенията ще бъде по-малко заглавие в сравнение с предишните в поредицата, не беше единственото ново заглавие на Assassin's Creed, което беше обявено на Ubisoft Forward. Потвърдено е, че Assassin's Creed Codename Red, Codename Hexe, Codename Infinity и Codename Jade са в процес на разработка.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page