top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Оригиналната трилогия на Assassin's Creed е трябвало да завърши по различен начин

Краят на третата игра на Assassin's Creed първоначално е бил предназначен да завърши съвсем различно, според интервюта със служители, които са работили по заглавията.

 
Assassin's Creed
 

В статия, написана от Lars de Wildt, който изследва конспиративни теории, религия и други вярвания в културата на дигиталните медии, в оригиналният край на Assassin's Creed 3 е трябвало Desmond и Lucy да напуснат Земята с космически кораб - планът е да продължат човешкия живот другаде след края на света през 2012 г. Като съвременните Адам и Ева.


Според документа на de Wildt, първоначалният план за края на трилогията е съставен въз основа на интервюта със създателя на Assassin's Creed Patrice Desilets и креативния директор на Assassin's Creed 3 Alex Hutchinson.Накратко казано, третата игра трябваше да завърши с разрешаване на конфликта в днешния ден, като Desmond Miles разрушава Abstergo, използвайки комбинираните знания и умения на всичките си предци, включително Altair от AC1 и Ezio от AC2“, пише de Wildt.


"Краят на света идва през 2012 г. и Desmond Miles, и Lucy започват нова цивилизация някъде другаде - като Адам и Ева."


Създателят на поредицата Desilets споделил на de Wildt: „Ето защо тя се нарича Луси, на името на Australopithecus afarensis“. Що се отнася до това накъде са се запътили Desmond и Lucy? "Бум! Това е космически кораб!".


Ако поредицата беше приключила с напускането на Desmond и Lucy от земята с курс за разпространение на човешката раса, никога нямаше да имаме 12 игри в поредицата, да не говорим за всички спин-офи.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


218 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page