top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Assassin's Creed спечели награда Grammy

За първи път наградите Grammy включиваха категория само за саундтраци от видео игри. И първият победител в тази нова категория е Assassin’s Creed на Ubisoft.

 
Assassin's Creed Grammy
 

Докато видеоигри са били номинирани преди и дори са печелили Grammy преди, 2023 донесе със себе си дебюта на съвсем нова категория наречена „Най-добър саундтрак от видеоигри/интерактивни медии”.


Номинираните бяха ветеранът композиторОстин Уинтори, Беър Маккрийри, Ричард Жак, Кристофър Тин и Стефани Иконому за Assassin's Creed: Valhalla Dawn of Ragnarok.

Композиторът Иконому, която по време на публикуването имаше bio в Twitter, в което просто пишеше „Композитор, който не е награждаван“, то сега е награден композитор. Честито Стефани! Правейки повода още по-запомнящ се за всички, които гледат у дома, водещият и комик Ранди Рейнбоу получи плик, в който беше написано „Assassin’s Creed Valhalla“, след което го прочете така:

Сигурно е изнервящо да си там и да обявяваш, знаейки, че толкова много хора те гледат. Тогава си представете, че сте помолени да прочетете не „Beyonce“, а „Assassin's Creed: Valhalla: Dawn of Ragnarok“, когато не сте някой, който е бил изложен на тези думи без прекъсване в продължение на три години и някак си ги е интернализирал и направил, така че да изглеждат малко нормални.

Честито на Стефани и Ubisoft!


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

18 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page