top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Atari закупиха Mobygames

Вчера издателят на игри Atari обяви, че е закупил Moby Games.

 
Atari Mobygames
 

Сайтът предоставя актуализирана информация и заглавия, вариращи от AAA до инди игри. През ноември миналата година, когато Atari инвестира в услугата за стрийминг на ретро игри AntStream, тя изрази интерес да придобие Moby Games.


Общността на MobyGames изигра устойчива и важна роля в документирането, честването и запазването на видеоигрите, а подкрепата на MobyGames ни позволява да върнем на общността и да допринесем за нейния растеж и успех. За Atari е важно MobyGames да запази всяка част от своята цялост и ние се ангажираме да поддържаме сайта по начини, които подобряват изживяването както за сътрудниците, така и за потребителите.

, каза изпълнителният директор на Atari - Wade Rosen.


Компанията също така заяви, че Jeremiah Freyholtz, който помага за управлението на сайта от 2013 г., ще запази позицията си като генерален мениджър.


Уверен съм, че този преход ще позволи на MobyGames да остане важен проект, управляван от общността и че участието на Atari ни позиционира най-добре за дългосрочна стабилност и успех

, каза Freyholtz.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

5 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page