top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Atlus се надяват да пуснат нова игра през 2022, предлагат актуализация за Project Re Fantasy

В интервю за Famitsu, Shinjiro Takeda от творческият отдел на Atlus сподели, че разработчикът би искал да пусне нова игра през 2022 г. Въпреки това, Takeda влезе в подробности, разкривайки, че новата игра, която Atlus планира да пусне, може да стане стълб за компанията. Той също така спомена, че в момента екипът за разработка работи усилено по заглавието. Katsura Hashino от Atlus също предложи актуализация на Project Re Fantasy.

 
Project Re Fantasy
 

Takeda е казал:

Избрах думата „предизвикателство“ като ключова дума за 2022 г. с надеждата, че ще успеем да пуснем игра, която потенциално може да се превърне в стълб за Atlus. В момента служителите работят усилено, за да разработят тази игра, така че да бъде интересна и приятна за всички.

Освен това Hashino разкри нови подробности относно развитието на Project Re Fantasy. Той заяви, че докато развитието на Project Re Fantasy е предприело някои „неочаквани обрати“, развитието на заглавието е достигнало своя връх. Засега екипът работи усилено върху развитието на играта.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.
11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page