top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Аватар: Природата на водата ще е с времетраене над 3 часа!

Актуализирано: 8.11.2022 г.

Аватар: Природата на водата официално премина тричасовата бариера.

 
Аватар: Природата на водата
 

The Hollywood Reporter разкри, че „Аватар: Природата на водата“ продължава около 190 минути, потвърждавайки съобщенията, че филмът на Джеймс Камерън е дълъг над три часа. Първият филм "Аватар" имаше времетраене от 162 минути, което прави последващия филм с 28 минути по-дълъг.


По-рано тази година Джеймс Камерън отправи предупреждение относно времетраенето на „Аватар: Природата на водата“, като каза, че филмът е доста дълъг. Ако днешният доклад се окаже точен, Природата на водата е вторият най-дълъг филм на Камерън след Титаник, който продължава 194 минути.


Не искам някой да хленчи за дължината, когато седи и гледа телевизия в продължение на осем часа. Почти мога да напиша тази част от рецензията. "Мъчително дългият тричасов филм…“

, каза Джеймс Камерън пред Empire.


Излязъл през 2009 г., "Аватар" е най-касовият филм на всички времена в световния боксофис с приходи от 2,9 милиарда долара. Филмът в един момент беше детрониран от Avengers: Endgame, но успя да си върне заглавието благодарение на четвъртото си преиздаване преди Природата на водата.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.


17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page