top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Azami е новият оператор в Rainbox Six Siege!

Ubisoft стартира седмата година на сезонни актуализации за Rainbow Six Siege с някои от най-съществените допълнения, които тактическият стрелец е получавал от години. Има обичайният нов оператор – японски защитник, наречен Azami– първата чисто нова карта от 2019 г., нов постоянен режим на игра, няколко преработки на оператори и някои дългоочаквани промени в качеството на живот.

 
Azami Rainbow Six Siege
 

Нека Ви представим Azami. Нейната уникална джаджа е Kiba Barrier, кунай за хвърляне, който отделя вещество след удар, което след това се втвърдява, за да образува бронеустойчив диск с радиус, който е достатъчно голям. Тя получава четири от тях, но те имат cooldown, така че не можете просто да ги хвърлите наведнъж в последен опит да откажете достъпа на атакуващия отбор до мястото на бомбата. И докато тези бариери са устойчиви на куршуми, те могат да бъдат унищожени с експлозиви и няколко меле удара.


Azami е първият оператор в Rainbow Six Siege, който може да поправи повърхности, след като те са били пробити, така че пристигането ѝ задължително ще въведе много нови тактики.

В допълнение към нейната гъвкава джаджа, оборудването на Azami се състои от две основни опции с две много различни цели. Ако искате да играете на по-агресивен Azami, тогава можете да я оборудвате със SMG 9X19SVN – който се използва от Kapkan и Tachanka – но ако искате да направите малко ремоделиран, можете да вземете пушката ACS12. Нейното второ оръжие е ударният D-50, можете да избирате между бодлива тел и ударни гранати за вашата помощна джаджа. Тъй като може да изпълнява ролята на роумър.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page