top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

След катастрофално стартиране, разработчиците на Babylon's Fall искат помощта на играчите

Разработчикът на Babylon’s Fall, PlatinumGames, публикува проучване и моли играчите да предоставят обратна връзка, за да „донесат на всички още по-добро игрово изживяване“ след разочароващата премиера по-рано този месец.

 
Babylon's Fall
 

Обявена чрез Twitter акаунта на играта, анкетата включва въпроси главно за графиката на екшън-RPG-то. Бърз преглед на анкетата разкрива, че някои от въпросите са съсредоточени около общата естетика на играта, включително чувствата на играчите към дизайна на героите, дизайна на оборудването, дизайна на врага и визуалните елементи на играта с „маслен живопис“.

Възможно е тази обратна връзка да бъде използвана за подобряване на Babylon’s Fall след слабият старт на PS5 и PC. Излизайки на 3 март 2022 г., Babylon's Fall за съжаление не беше добре приета от критици или играчи, като получи оценка в Metacritic от 42 и потребителска оценка от 2,0. В Steam, тя събра пик на едновременните играчи през уикенда от по-малко от 1200.


Това няма да е първият път, когато играчите на Babylon's Fall са били помолени да предоставят обратна връзка за играта, тъй като още през октомври 2021 г. - преди играта да бъде официално пусната, но след нейната затворена бета версия - PlatinumGames отново взе предвид обратната връзка на играчите, когато направи промени в графиката и стила на изкуството, което по това време беше лоша за някои играчи.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


126 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page