top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Над един милион бот акаунта Lost Ark са баннати

Smilegate RPG и Amazon Games баннват повече от един милион „незаконни“ акаунти в Lost Ark. Вълната се случи на 4 март, тъй като разработчиците създават средства за идентифициране и премахване на ботове от играта.

 
Lost Ark
 

Поддържането на честна и забавна игра за нашите играчи е основен приоритет за екипа. Въпреки че възнамеряваме да окажем огромно влияние с тази вълна от баннати, ние знаем, че има още работа за вършене и искаме играчите да знаят, че това е само една стъпка в това, което ще бъде активен и продължаващ процес. В бъдеще ще продължим работата си по откриване и премахване на ботове, измама и вредно поведение от Lost Ark в мащаб, което включва разширяване на нашите инструменти за борба с измамите, подобряване на методите за идентифициране на ботове.

, казват разработчиците на Lost Ark.


Екипът обаче предупреждава, че малък брой играчи могат да бъдат погрешно идентифицирани като ботове. „Направихме всички възможни стъпки, за да предотвратим това, но е възможно да възникнат такива изолирани случаи“, казват разработчиците.


Ако това се случи с вас, сайтът за поддръжка е ТУК.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

12 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page