top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Bandai Namco коментираха бъдещето на Dragon Ball FighterZ

Bandai Namco приключи двудневното си събитие „Dragon Ball Games Battle Hour 2022“ с разкриване на премиерната дата на Android 21 (Lab Coat) за Dragon Ball FighterZ.

 
Dragon Ball FighterZ
 

В случай, че сте го пропуснали, тя ще пристигне следващата седмица на 24 февруари. И така, какво е планирано за тази игра Dragon Ball, когато този героите са готови за стартиране? По време на същото излъчване продуцентът на играта Tomoko Hiroki хвърли малко светлина върху това какво може да бъде следващото приключение.


Изглежда Bandai Namco "в момента обмисля" събития "вътре" и "извън" играта - за да гарантира, че феновете ще продължат да се наслаждават на DBFZ. Ето пълния превод:


В момента обмисляме различни събития вътре и извън играта, за да гарантираме, че всеки може да продължи да се наслаждава на Dragon Ball FighterZ...Благодарим ви за постоянната подкрепа!

Въпреки че това може да не е друг FighterZ Pass или друго DLC съобщение за соло герой, поне е нещо.


Преди Android 21 (Lab Coat), последната актуализация беше Gogeta [SS4] през март 2021 г. – като последен герой в FighterZ Pass 3. Заглавието също получи доста значима корекция миналият август.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page