top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Bandai Namco може да си сътрудничи с друг американски фентъзи автор

Brandon Sanderson, автор на популярната поредица Mistborn, продължението и заключението на the Wheel of Time и много други фентъзи романи, може да преследва бъдещ проект с издателя на Elden Ring, Bandai Namco.

 
Brandon Sanderson
 

В скорошен епизод на Sanderson, Live with Brandon Sanderson, авторът получи промоционална кутия от Bandai Namco, включваща карта на the Lands Between, наметало, дървена икона на бос от края на играта, талисман , Malenia, както и меч. .


Преди това Sanderson се е оплакал публично, че е бил подминат за сътрудничество с FromSoftware в полза на George R. R. Martin, заявявайки, че има по-лична връзка с неговите игри, както и повече познания за видеоигрите като цяло. Изглежда обаче, че това е вода под моста за Sanderson - той говори положително за избора на FromSoft и Bandai Namco да работят с Martin в този епизод.


Няма гаранция, че тези ранни комуникации биха могли да доведат до сътрудничество между Sanderson и Bandai Namco, но такава връзка може да върви в произволен брой посоки - не само игра.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

31 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page