top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Battlefield 2042 има "милиони" играчи, въпреки техническите проблеми

Завръщането на Battlefield не бе прието много положително, но въпреки това FPS заглавието има "милиони" играчи или поне така твърдят от DICE.


Battlefield 2042 Has Millions Of Players

В пост компанията благодари на феновете и споделя, че новата част има почти два пъти повече играчи, отколкото Battlefield V за същия период от време.


„Само няколко дни след нашето глобално стартиране и вече има милиони от вас, които играят Battlefield 2042. Благодаря на всички вас - как играете и това, което създавате в играта, е невероятно и надхвърля нашите очаквания.“


Battlefield V продаде над 7 милиона копия в първите си два месеца. Въпреки огромната цифра, това не успя да задоволи очакванията на ЕА. Имайки предвид, че DICE твърди, че Battlefield 2042 има много повече играчи, значи най-вероятно новата игра се продава изключително добре. Обаче ЕА не пожелаха да споделят конкретни статистики.


Може Battlefield 2042 да се приема добре от геймърите, но заглавието си има своето количество бъгове. DICE постепенно пускат пачове, които да оправят проблемите, така че да могат да изпълнят желанието си да поддържат Battlefield 2042 с години.

32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page