top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Battlefield 2042 ще има батъл роял мод

Актуализирано: 17.10.2021 г.

ЕА и DICE представиха Hazard Zone, като двете компании отричат да е батъл роял, но целите в този режим на игра много наподобяват популярния жанр.


EA Announces Hazard Zone

В Hazard Zone играете в отбор от четири човека и задачата ви е да откриете и да съберете дата драйвери, които са паднали от сателити. В същото време играчите ще трябва да се борят срещу AI противници, както и истински хора. Няма да има свиваща се зона и вместо това геймърите ще трябва да изчакат хеликоптер да ги прибере. Колкото повече информация съберете, толкова повече награди ще получите. Играчите могат да печелят Dark Market Credits, с които ще можете да закупувате оръжия и ъпгрейди.


Hazard Zone ще използва всички седем карти, които ще предлага другия мод на Battlefield 2042 - All-Out Warfare. Другото, което трябва да се запомни е, че един отбор не може да има еднакви класове в редиците си, а ако някой съотборник загине по време на битка, то той може да бъде върнат в мача чрез revive система. Има и няколко локации, на които играчите ще трябва да стигнат, за да бъдат прибрани от хеликоптер, Тези локации се появяват два пъти по време на мач, така че може да има няколко победители... или нито един.Колкото и да отричат EA и DICE, на нас ни звучи като батъл роял мод с леки модификации. Дори името Hazard Zone звучи подобно на една друга игра от същия жанр - Call of Duty: Warzone. Hazard Zone поддържа 24 отбора за PS4 и Xbox One версията, и 32 отбора за PS5/Xbox Series X|S и PC.
Научи повече за нашия Арр ➜ ТУК

76 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page