top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разработчикът на „Battlefield 2042“ вече няма да се ангажира с Subreddit-тът на играта

Оказа се, че екипът за разработка на Battlefield 2042 вече няма да се ангажира с общността от играчи на играта в Reddit.

 
Battlefield 2042
 

Мениджърът на глобалната общност на Battlefield Adam Freeman обяви в Twitter тази седмица, че токсичността около subreddit-та на играта е станала толкова лоша, че той вече няма да говори с играчи в платформата. Разработчикът обаче ще продължи да следи subreddit-та за полезна обратна връзка и конструктивна критика.


Вече не съм ангажиран с Reddit – няма смисъл да се преструваме, че е конструктивна среда. Това не означава, че не разбирам фрустрациите на хората, но има консенсус в Reddit, че границата на приемливото е начертана. Там дори вече я преминаха със смъртни заплахи

обясни Freeman .


Freeman добави, че това не означава, че DICE ще спрат да слушат феновете.

Това не означава, че центърът на общността не се слуша или чете, винаги е така и завинаги ще бъде. В тълпите има мъдрост (дори ако самата тълпа е токсична в основата си).

Не е тайна, че Battlefield 2042 се превърна в нарастващ проблем. Феновете са толкова разочаровани от състоянието на играта, че много искрени и валидни критики се губят, докато дискусиите прерастват в обиди и смъртни заплахи. Това, разбира се, не е приемливо.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page