top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разработчикът на „Battlefield 2042“ вече няма да се ангажира с Subreddit-тът на играта

Оказа се, че екипът за разработка на Battlefield 2042 вече няма да се ангажира с общността от играчи на играта в Reddit.

 
Battlefield 2042
 

Мениджърът на глобалната общност на Battlefield Adam Freeman обяви в Twitter тази седмица, че токсичността около subreddit-та на играта е станала толкова лоша, че той вече няма да говори с играчи в платформата. Разработчикът обаче ще продължи да следи subreddit-та за полезна обратна връзка и конструктивна критика.


Вече не съм ангажиран с Reddit – няма смисъл да се преструваме, че е конструктивна среда. Това не означава, че не разбирам фрустрациите на хората, но има консенсус в Reddit, че границата на приемливото е начертана. Там дори вече я преминаха със смъртни заплахи

обясни Freeman .


Freeman добави, че това не означава, че DICE ще спрат да слушат феновете.

Това не означава, че центърът на общността не се слуша или чете, винаги е така и завинаги ще бъде. В тълпите има мъдрост (дори ако самата тълпа е токсична в основата си).

Не е тайна, че Battlefield 2042 се превърна в нарастващ проблем. Феновете са толкова разочаровани от състоянието на играта, че много искрени и валидни критики се губят, докато дискусиите прерастват в обиди и смъртни заплахи. Това, разбира се, не е приемливо.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page