top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Battlefield 2042 e официален партньор с Xbox

DICE и ЕА обявиха новина, че си партнират с няколко компании, като едната от тях е Microsoft и тяхната Xbox Series X/S конзола. Това не значи, че предстоящата Battlefield ще е ексклузивно за Xbox.


Battlefield 2042 Xbox Partnership

Според DICE и EA, Xbox Series S и Series X са "официалните конзоли на Battlefield 2042. Целта на това партньорство е да предоставят най-доброто Battlefield изживяване досега. Все още няма детайли какво ще представлява тази съвместна работа и какво ще се случи с останалите конзоли, но се знае, че Battlefield 2042 няма да е ексклузивна за Xbox. Най-вероятно ще има специални бъндъли на Xbox Series X/S, заедно с копие на играта. Другият вариант е да има временна ексклузивност за някаква предстоящо съдържание. Call of Duty правят подобна практика, но те работят съвместно с PlayStation.


DICE и ЕА осигуриха партньорство с още четири компании: Nvidia (за „най-доброто компютърно изживяване“), Logitech (за да „гарантира, че играчите имат интеграция с Logitech“), Polaris (за „предоставяне на играчите възможност да управляват автентични превозни средства на Polaris в Battlefield 2042“) и WD_BLACK (за да се гарантира, че „геймърите имат възможно най-доброто игрово изживяване ").


Както споменахме, още не е ясно как тези сделки ще повлият PlayStation конзолите, но поне самата игра ще се появи и за PS4 и PS5.

62 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page