top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Според вътрешен източник, Battlefield 2042 е трябвало да има земетресения, цунамита и вулкани

Какъв тъжен живот има Battlefield 2042. Стартирайки с изобилие от грешки и бъгове, обща липса на съдържание и вече намаляваща база от играчи, тя трябва да бъде там с най-очакваните игри за годината. Поне беше запомнящо се!

 
Battlefield 2042
 

Е, да добавим малко сол в раната, вътрешен човек разкри още повече информация, какво играта е трябвало да има, но беше напълно пропуснато от действителното издание. Tom Henderson публикува в Twitter, като твърди, че очевидно играта е трябвало да има всякакви различни динамични ефекти и време, включително вулканични изригвания и земетресения.

Battlefield 2042 leaker tweet

Презентация на Battlefield2042 през лятото на 2020 г. съдържаше земетресения, огнено торнадо, цунами и изригвания на вулкани - но поради липса на време, те трябваше да се съсредоточат само върху основната игра. Играта се нуждаеше от още една година разработка. Освен това, плановете за заглавието след пускането на пазара са напълно объркани. Последните няколко месеца бяха изтощителни... а аз дори не съм разработчик!

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


94 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Коментари


bottom of page