top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Петицията за възстановяване на парите за Battlefield 2042 има над 25 000 подписа

Battlefield 2042 все още е в разгара на тежък период след премиерата си. Изобилието от грешки, които разрушават играта и липсата на ново съдържание разочароваха дългогодишните фенове на франчайза и отблъснаха новодошлите.

 
Battlefield 2042
 

Въпреки продължаващите проблеми с играта, специална база играчи съществува, но броят на активността намаля постепенно. За да налеят масло в огъня, петицията за възстановяване на похарчените пари за закупуване на копие на Battlefield 2042 премина 25 000 подписа.


Част от описанието гласи:

Според много потребителски доклади, Electronic Arts и DICE не спазиха много обещания, дадени при стартирането, и Battlefield 2042 беше пусната във вариант невъзможен за игра. Дори днес Battlefield 2042 има грешки, които драстично променят изживяването в играта толкова много, че се счита за незавършена от много членове на общността. Всъщност Battlefield 2042 е толкова лошо направена, че дори Steam, високо реномиран доставчик на компютърни видео игри, позволява на клиентите да получат пълно възстановяване на погарчените средства. Подписването на тази петиция ще ни доближи с една крачка по-близо до възстановяването на средствата за Battlefield 2042. Да предположим, че тази петиция получи 50 000 подписа или повече. В такъв случай един от най-добрите адвокати по групови искове в страната е готов да поеме нашето дело срещу EA.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

129 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page