top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Най-накрая се добавя scoreboard към Battlefield 2042. Скоро ще има и гласов чат!

Electronic Arts пусна Battlefield 2042, преди да е завършена, и все още се опитват да добавят неща, които трябваше да има преди четири месеца. Днес те пускат актуализация 0.3.3, като основната промяна е внедряването на scoreboard, което всъщност показва резултатите. Те също така казват, че най-накрая ще добавят гласов чат със следващата актуализация, която е планирана за началото на април.

 
Battlefield 2042
 

Бележките на Update 0.3.3 изброяват няколко корекции на грешки, но най-забележителната промяна е scoreboard-а. Този път таблото показва резултатите на играча.


Разработчиците за първи път показаха scoreboard-а през януари. Оттогава те са направили някои промени в отговор на обратната връзка от играчите, което наложи отлагането. Те казват: „това е първата версия на scoreboard-а и допълнителните подобрения ще бъдат направени в следващите актуализации, въз основа на вашата постоянна обратна връзка."


Актуализацията вече е налична за всичко платформи!


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page