top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Bayonetta 3 ВСЕ ОЩЕ се разработва, "вървяло добре"

Третата част от приключенията на сексапилната вещица я обявиха още през 2017г., но от тогава до сега нищо ново не са показали от Nintendo. Въпреки това компанията уверява геймърите, че проекта все още е жив и не е прекъснат.


Bayonetta 3 Progressing Well

Много геймъри се притесняват да не би Nintendo са решили да отменат Bayonetta 3, защото 4 години без нищо ново да се покаже е доста притеснително. Компанията, обаче, е уверена, че играта ще излезе, когато му дойде времето.


"Обичаме да показваме проектите си, когато сме готови да ги покажем. И със сигурност обичаме да показваме нещата, когато разработчиците са готови да ги покажат. На Е3 нямахме какво да покажем, но очаквайте това да се промени." - това заявиха от Nintendo.


Компанията е доволна от прогреса по Bayonetta 3 и споделя, че разработването "върви добре", каквото и да значи това. Дали е близко до приключване, или не, само можем да гадаем. Може Platinum Games да са заети с Babylon's Fall и това да влияе върху работата на Bayonetta 3, но когато и да се появи вещицата, ние ще сме готови! Очаква се Bayonetta 3 да излезе за Nintendo Switch.

41 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page