top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изненада! В Bayonetta 3 има насилие и частична голота

Официалната страница на eShop за Bayonetta 3 беше актуализирана с нов рейтинг на ESRB, което налива масло в огъня на слуховете за предстоящо разкриване на датата на пускане.

 
Bayonetta
 

Можете сами да видите оценката в eShop, но дескрипторите включват насилие, кръв, частична голота и груб език - почти всички попадения, които бихте очаквали от нова игра на Bayonetta. Има и етикет „покупки по време на игра“, въпреки че приложението на ESRB на този дескриптор обикновено е доста широко, често включващо игри, които просто предлагат опция за големи DLC разширения.


Както е отбелязано от потребителите на Reddit, версия от 6 юли на страницата на магазина, архивирана на Wayback Machine, не включва рейтинга на ESRB, намеквайки, че този рейтинг е от скоро. Все още няма заглавие за Bayonetta 3 на официалния сайт на ESRB.


Потребителят на Twitter Syluxhunter, който изглежда потвърди част от съдържанието на Nintendo Direct Mini от миналия месец, преди да бъде излъчено, сега твърди, че новините за Bayonetta 3 ще бъдат премахнати на юли 13. Това е същият източник, който по-рано предположи, че Bayonetta 3 е планирана да стартира на 28 октомври 2022 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download41 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Opmerkingen


bottom of page