top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

BBC Radio 4 продуцира радиодрама по Splinter Cell

Измина доста време откакто имаше Splinter Cell игра, но скоро ще можете да слушате Splinter Cell по радиото. BBC Radio 4 продуцира драматичен сериал от осем части, наречен Tom Clancy's Splinter Cell: Firewall, който ще бъде излъчен през декември.

 
Tom Clancy's Splinter Cell
 

Радиодрамата „проследява ветерана от Четвъртия ешелон Сам Фишър на нова мисия, набирайки и обучавайки следващото поколение оперативни служители на Splinter Cell за отдела за тайни действия на Агенцията за национална сигурност.Фишър се завръща от мъртвите с мисия за убийство, той е хвърлен в надпревара с времето, тъй като се разкрива зловеща заплаха за глобалната сигурност." , казва BBC.

Фишър се играе в поредицата от Андонис Антъни, най-известен с участието си в The Archers на BBC Radio, а актьорският състав включва още Дейзи Хед, Розали Крейг, Саша Даван, Никеш Пател и Уил Полтър от The Maze Runner.


Поредицата е написана от Себастиан Бацкевич и Пол Корнел. Корнел е най-известен като телевизионен сценарист, с кредити, включително Doctor Who, Holby City и Casualty. Той също така е написал няколко романа за Doctor Who.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

13 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page