top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Bethesda празнува 25-годишнината на Fallout с много изненади!

Bethesda обяви, че ще отпразнува 25-ата годишнина на поредицата Fallout и ще бъде домакин на поредица от събития във Fallout 76 като ще даде безплатно копие на всеки, който е член на Amazon Prime.

 
Fallout 76
 

Всяка седмица през октомври можете да посетите Fallout25, за да научите какво сме планирали за празненствата през дадената седмица. От разпродажби и раздавания до специални функции и съдържание на общността, ще има много неща за правене в чест на 25-ата годишнина на Fallout!

Блогът включва и календар, описващ какво могат да очакват феновете от честването на годишнината. Повечето събитията в юбилейния календар на Fallout се въртят около мултиплейър играта Fallout 76, която ще бъде безплатна за членовете на Amazon Prime от днес до 1 ноември.

Първата седмица на празненствата ще позволи на играчите на Fallout 76 да изпробват безплатно съдържанието за изтегляне (DLC) The Pitt от 4 октомври до 11 октомври. Bethesda също така ще върне сезонното събитие Invaders From Beyond, което се проведе през 2021 и натовари играчите със задача да оцелеят след извънземно нашествие.

От днес до 1 ноември абонатите на Game Pass също ще могат да вземат един месец от Fallout 1st, абонаментна услуга, която предлага предимства в играта Fallout 76.


Събитието за Хелоуин „Spooky Scorched“ във Fallout 76 ще позволи на играчите да „да трикове или да взимат лакомства около Appalachia, за да отключат награди“.


Тъй като Bethesda препоръчва да проверявате отново календара всяка седмица, вероятно ще има още празненства за Fallout, които ще бъдат обявени на по-късна дата.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

99 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

コメント


bottom of page